Manufacturer of plastic storage and transport products

Polski  English  English  Deutsch  Russian  Italian  Dutch  French  Danish  Romanian  Brazilian  Korean  Chinese 

Any questions? Call us: +48 598 455 000

Home Dania

Slide background
Slide backgroundOpakowania transportowo-magazynowe
Slide background
Slide backgroundSkrzyniopalety plastikowe BIG-BOX

Skrzyniopalety, palety plastikowe, pojemniki plastikowe

Slide backgroundSkrzyniopalety plastikowe BIG-BOX

Skrzyniopalety, palety plastikowe, pojemniki plastikowe

Slide backgroundOpakowania transportowo-magazynowe
Slide backgroundSkrzynki na ryby
Slide backgroundPojemniki Euro

VELKOMMEN TIL FACH-PAK

Vi har i FACH-PAK  specialiseret inden for plastforarbejdning, herunder specielt produktion af transport- og opbevaringsløsninger til fødevareforarbejdende virksomheder – specielt inden for fisk og kød. Vi fremstiller isolerede (PE) beholdere, plastpaller, isolerede transportkar/-vogne, plastpaller og lignenede. Alle vores produkter er fremstillet af ny- materiale og opfylder alle krav til såvel kompatibilitet som kvalitet.

 

Vores hovedkontor ligger i Słubsk i Polens nordlige kystområde og har derudover filialer i Tyskland, Litauen og USA. Takket være mange agenter er vi også tilgængelige i mange andre lande - herunder også i Danmark.

 

Vi står gerne til rådighed for besvarelse af spørgsmål på enten +48 598455 000 eller mail info@fach-pak.com

 

FACH-PAK - Vi støtter dine succeser.

 

Vores mål er løbende at optimere og udvikle førende transport- og opbevaringsløsninger af plast. Igennem firmaets mangeårige historie har vi mange gang bevist, at FACH-PAK er en innovativ partner inden for en række områder, hvor vores årelange erfaring fra branchen giver os et omfattende kendskab til markedet og dets behov.

 

Alle vores tilbud tager udgangspunkt i vores kunders forventninger. Vores aktiviteter fokuserer primært på fødevarevirksomheder, især kød og fisk, om end vi også arbejder inden for brancher som kemi, medicinal, landbrug, automobil- samt sværindustri. Vores primære  produkter er paller og plastbeholdere, plastpaller og isolerede beholdere. I vores portefølje finder du desuden containere og kasser til fisk, paller og IBC pallekar, spande, ESD-produkter, gulv-/trædeplader, køle og transportvogne. FACH-PAK produkter adskiller sig ved at komme  "direkte fra producenten", så du som slut-kunde har mulighed for at købe varer til en bedre pris – ikke mindst vores web-shop, hvor produkterne også tilbydes som enkeltstyks.

 

Overordnet er vi en traditionsrig familievirksomhed, for hvem hver enkelt kunde er vigtig og derfor behandles med respekt. Prøve det selv!