Manufacturer of plastic storage and transport products

Polski  English  English  Deutsch  Russian  Italian  Dutch  French  Danish  Romanian  Brazilian  Korean  Chinese 

Any questions? Call us: +48 598 455 000

Home Netherlands

Slide background
Slide backgroundOpakowania transportowo-magazynowe
Slide background
Slide backgroundSkrzyniopalety plastikowe BIG-BOX

Skrzyniopalety, palety plastikowe, pojemniki plastikowe

Slide backgroundSkrzyniopalety plastikowe BIG-BOX

Skrzyniopalety, palety plastikowe, pojemniki plastikowe

Slide backgroundOpakowania transportowo-magazynowe
Slide backgroundSkrzynki na ryby
Slide backgroundPojemniki Euro

WELKOM BIJ FACH-PAK

FACH-PAK is specialist op het gebied van kunststofverwerking. Onze specialiteit is productie van transport en magazijn verpakkingen voor voedselverwerking (verwerking van vis en vlees). Wij producerengeïsoleerde bakken (PE), kunststof pallets, geïsoleerde karren, palletboxen en veel meer.Wij produceren altijd van het nieuwe materiaal, onze producten voldoen alle compatibiliteitsvereisten en kwaliteit

Ons hoofdkantoor bevindt zich in noorden van Polen. Wij bezitten ook talrijke buitenlandse vestigingen o.a. in Duitsland, Litouwen en USA. Dankzij agenten zijn wij ook in andere verschillende landen bereikbaar – ook in uw land.

 

Heb je vragen? Bel ons +48 59 8455 000 of mail ons info@fach-pak.com
 

FACH-PAK – we support your success

 

Ons doel is continue optimalisatie en ontwikkeling van transport en magazijn verpakkingen van kunststof. In geschiedenis hebben wij herhaaldelijk bewezen dat FACH-PAK is innovatieve partner voor verschillende takken van industrie. Jaarlijks ervaring in industrie liet ons markt leren kennen en behoefte van onze klanten. Vandaar is ons offerte gemaakt hoe de klanten het in verwachtingen hebben. Onze activiteiten zijn meest gericht op voedselverwerkende bedrijven, met uitzondering op vis en vlees, ook verwerken wij chemie, apotheek, landbouw, distributie en commercieel netwerk, automotive, zware industrie. Onze hoofdproducten zijn pallets en plastic bakken, kunststof palletboxen en geïsoleerde bakken. In onze offerte vindt u ook bakken en kratten voor vissen,pallets en bad ontsnapping, thermische isolatie containers,Inklapbare palletboxen, emmers en plastic emmers, ESD producten, vloerroosters,spacers winkels, bassisen en transport karren. FACH-PAK producten zijn aangeboden met het regel ‘gelijk naar producent ’ dankzij wat, ons klant de mogelijkheid krijgt om het product te kopen voor de prijs van de producent. In onze web winkel zijn alle producten aangeboden al vanaf 1 stuk. Bovendien zijn wij een familiebedrijf, waarvoor de klant belangrijkste rol speelt en ook professioneel en met respect behandeld en geholpen wordt. Zie het zelf!