Manufacturer of plastic storage and transport products

Polski  English  English  Deutsch  Russian  Italian  Dutch  French  Danish  Romanian  Brazilian  Korean  Chinese 

Any questions? Call us: +48 598 455 000

Home Romania

Slide background
Slide backgroundOpakowania transportowo-magazynowe
Slide background
Slide backgroundSkrzyniopalety plastikowe BIG-BOX

Skrzyniopalety, palety plastikowe, pojemniki plastikowe

Slide backgroundSkrzyniopalety plastikowe BIG-BOX

Skrzyniopalety, palety plastikowe, pojemniki plastikowe

Slide backgroundOpakowania transportowo-magazynowe
Slide backgroundSkrzynki na ryby
Slide backgroundPojemniki Euro

Buna venit la FACH-PAK

FACH-PAK este o companie care se ocupa cu producerea de produse din plastic.

Specialitatea noastra este producerea de produse pentru trasnportarea si depozitarea marfurilor alimentare, cu preponderenta  clinetii noastrii sunt client din industria procesatorilor de carne, mezeluri si peste. Producem containere izoterme (PE-uri), paleti din plastic, carucioare izoterme, cutii din plastic si multe altele. Totate produsele noastre provin din meteriale noi si intrunesc cele mai exigente standarde de calitate si compatibilitate.

Sediul nostru central este localizat in partea de nord a Poloniei. De asemnea avem cateva filiale: in Germannia, Lituania si SUA. Datorita colaboratorilor nostrii suntem prezenti in multe alte tari, inclusive a dumneavostra.

Aveti vreo intrebare? Ne puteti contacta la numarul de telefon : +48 598455 000 sau la e-mail info@fach-pak.com

 

FACH-PAK – WE SUPPORT YOUR SUCCES

 

 

Tinta noastra este o continua optimizare si dezvolatre a produselor noastre de trasportat si depozitat. In vasta noastra experiata in acest domeniu FACH-PAK ne-am dovedit un partener inovativ in diverse industrii. Acesti ani de experienta ne-au permis sa cunoastem foarte bine piata si nevoile acesteia.

Prin urmare oferta noastra este cladita dupa asteptarile clientilor nostrii. Activitatea noastra este focusata in mare parte pe companiile producatoare de alimente, in special cele din domeniul procesarii carnii si al pestelui, dar operam si in alte domenii precum : industria chimica, farmaceutica, agricultura, automotive si industria grea. Produsele noastre pricipale sunt containerele din plastic, paletii din plastic, containere-paleti IBC, galeti din plastic, produse ESD, gratare de pardoseala si carucioare izoterme. Produsele noastre vin „direct de pe poarta fabricii”, asadar clientul final va avea pret de prodcucator si avea posibilitatea de a avea aceste preturi si pentru un singur produs.

Afacerea noastra este una de familie, iar pentru noi fiecare dintre clienti este foarte important.